please visit my main blog HERE :)

Wednesday, March 17, 2010

The perfect vacation giveaway by ciare :)

SEBARANG PENYERTAAN SILA SUBMIT DI SINI OKAY :)

INI HANYA IKLAN. SILA KLIK DI SINI

Hye all, as I promised in my previous entry (ari sabtu lepas kot), I want to make a new CONTEST :D yeayyy. I'm so happy to make this contest utk pembaca2 ciare.blogspot.com :) Dan ini banner utk contest kali ni, okay x? hahaha. ateee aku mls nak edit beriya.gitu2 cukup lah yek.teehee ;p

aku rasa mcm ada org pernah wat contest ni. bezanya, hadiah utk contest ni aku akan beli masa vacation aku nti :)

okay gang, ini lah terms and conditions utk contest kali ini :)

membuat 1 entri di blog anda yg bertajuk "the perfect vacation giveaway by ciare :)". copy betoi2 nooooo. smiley senyum tu pon ko kena bubuh skali. typing error turut akan direject (kahkah gile kentang mcm cikgu BM pulak garangnya ;p) jgn lupa jadikan ia STICKY MODE okay. (KLIK SINI utk belajar camne nak buat sticky mode entry)

mengcopy banner contest di atas dan meletakkan dalam entri anda. letak kat sidebar sekali dan linkkan ke entri ini.

meletakkan 1 gambar anda sewaktu vacation. gamba tu biar gambar seorang k. tak kesah la posing cemana skali pon. tapi saya suka tgk gamba yg unik :)

lepas publish entry tersebut di blog anda, rajen2 la hantar komen kat sini utk inform yg anda dah sertai contest ini k

itu saje. mudah kan?? hehe

selain tu, sukati la nak cerita pasal vacation ke hape. its up to you lah. nak follow blog ini? sukahati anda jugak lah. tapi digalakkan menjadi follower JIKA anda suka baca blog ini. kalo setakat jadi follower semata2 nak join contest TAK PAYAH. huhu

TARIKH TAMAT: 9 April 2010 jam 11:59 PM

HADIAH: 3 hadiah misteri (mungkin jgk lebih) dari vacation saya yg bermula 27 Mac - 5 April. tak tahu lg nak beli apa. nanti bila saya holiday, saya akan shopping sikit utk anda :) hehe.

PEMILIHAN PEMENANG: cara2 pemilihan adalah mengikut sukahati puan ciare. hehe. saya mmg diktator. kahkahkah XD

pssstttt: of kos ini adalah STIKCY MODE entry
sehingga tarikh tamat iaitu 9 April 2010 :)

SEBARANG PENYERTAAN SILA SUBMIT DI SINI OKAY :)

Xoxo;
Ciare =)
 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring