please visit my main blog HERE :)

Friday, October 1, 2010

Dah lama tak update blog ni =p

entry ni di kopipes dari my main blog. selamat menjamu mata ^_^ ENTRY ASAL

Sesungguhnya setelah hampir 3 tahun (kot) mempunyai camera sony cybershot yg tak seberapa tu, aku baru tau camnooo nak pakai betul2 menu autofocus tu. mcm sama standard dgn DSLR je hasilnya (perasan) walopon gamba ditangkap masa menggigil (sbb takot org kat nursery tu marah snap gambo) atau dgn hanya sebelah tgn sbb lg sebelah tgn sibuk membuat aksi payungkan mata sbb hari super duper panas.

So gamba2 di bawah ditangkap oleh saye sendiri di sebuah nursery berhampiran bukit jalil. bese lah encik MK mmg suke sokmo g sini. adeee je plan lanskap dia. sabau yo laaa. so layannnnn =)

p/s: gamba tidak diedit sbrg pencahayaan@effect. cuma edit size n letak watermark sajo.









so cemana?cantek x hasil2nya? hihi

No comments:

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring