please visit my main blog HERE :)

Saturday, February 6, 2010

Best picture genting contest

sticky mode entri until 6th Feb 2010 :)

yeayy nak masuk contest. hehe. bukan ape, sebab kebetulan sgt baru balek dari genting 2 weeks ago. well, HONEYMOON :)

Contest ini dianjurkan oleh mica-tetty. sila klik utk ke blog beliau :) ada bbrapa syarat utk join contest ni. nak tau ape dia syaratnya? jenguk2 la ke blog mica-tetty. hihi.

Rasanya i dah completekan all the terms and condition. hehe. oh ya! blogroll i bukan di blog ni yer, ada blog lain yg khas utk blogroll only :) puan penganjur bleh check ur blog in my linking page --> http://ciareterritory.blogspot.com/

Dan.....inilah gamba yang dipertaruhkan. hmm sori la xde gamba yg lagi ceria..sume gamba pon romantik bangat. haha. almaklumlah, HONEYMOON. wakakaka ;p we all mmg tak pegi main outdoor games pon kerana i sgt penakot. mau tercabot jantung ni kalo main sume games yg bleh membunuh tu. hok hok ^__^. erm rasanya gamba ni cukup syarat kot, kan ada snow world kat belakang tu :)

ok tu je kot. korg nak join? sila sila. tarikh tutup adalah pada 06 FEBRUARY 2010 jam 12:00pm

oyya! sape nak tgk more pictures masa we all kat genting sila click SINI ;)

2 comments:

Peri PiA said...

salam kenal,hi nice to meet u
good luck,do visit my blog ye :)

Asya said...

salam..
sila rujuk cni:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/01/pemenang-im-yours.html

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring