please visit my main blog HERE :)

Tuesday, November 17, 2009

Kryolan Giveaway Time at KRYOLAN IN MALAYSIA =D

Salam hye ols ;) erm at last ada jugak masa nak buat contest ni. hihi. dari aritu sejak mula Kak Ann announce nak buat contest dan dapat adiah misteri, teruja bangat sih nak ngejoin. hehe. tp biasalah, masa tu terhad. dan arini berjaya jgk curi2 waktu lunch. hehe. kat umah tak sempat la nak surf tenet ;)

Anyhow, no need membebel lah. mari kite teruskan dgn alam kryolan. erm pada 1 hari, aku tergerak nak beli foundation kryolan. sbb time aku nikah ngn sanding aritu mak andam pakai foundation stick kryolan ni. so aku pon mmg nekad nak beli. so dah godek2 kat intenet, maka tetiba terjumpe lah blog kak ann iaitu KRYOLANINMALAYSIA (klik cpt klik cpt =p). dgn pantasnye terus email kak ann dan bertanya itu ini. hihi. nak tau camne kisah aku beli produk kryolan tv paint stick tu? SILA BACA ENTRI INI :) kat entri ni pon aku siap pomot gile2 blog kak ann ;) Camne rupa kryolan tv paint stick tu? ini dia. tada~~
kak ann syorkan aku pakai color NB :) dan ia sgt seswai. hihi

sila fokus yg tv paint stick di tengah tu. hihi. nak tgk pulak ape hasil muke bersama kryolan?? ni diaaaa :D
so agak flawless gitu. hmmtp biasa lah i pakai nipis2 aje. hihi. kalo tebal sket lagi trus licin i tell you :p

ada mcm2 lagi produk kryolan yg menarik dalam blog kak ann tau. mmg lgkap lah, dari bedak, foundation, eyeshadow, lipstick..ish mcm2 lah. memang naik juling aku nak pilih. jgn lupe kak ann, ujung bulan ni saya da reserve nak beli eyeshadow. hehe :) jom terjah! (psssstttt produk2 yg aku nak review ni ada dalam senarai tobuylist aku. tiap2 bulan nak beli 1 produk. so lama2 nti cukup lah. hihi.)

Urban Decay Primer Potion (RM80) - haaa yg ni adalah sejenis eyeshadow base tau. dgn memakai alat ni sebelum mengenakan eyeshadow, i promise ur eyeshadow akan bertahan selama 12 jam!! fuhhh~~kalo utk majlis keramaian mmg elok bebeno la ni. pulak tu, bila pakai UDPP ni, eyeshadow tu akan tampak lebih terang!! tak percaya?? sila lihat gamba di bawah :)

haa tgk tgk! jelas kan? dlm gamba ni yg sebelah kanan bersama UDPP dan sebelah kiri tidak. emm padahal eyeshadow MAC ni. so dah alang2 pakai eyeshadow mahal tu, letak la UDPP so akan tahan lebih lama dan terserlah!! :) utk menanggalkannya pulak, sila pakai makeup remover sbb kalo takat air tu, ttp tertinggal kesannya. tahan lama bukan? =p

Dermacolor Skin Plastic (RM100 ~40g) - huh produk ni mmg menjadi idaman aku lah korg wei. sebab ape? sbbnya ia mampu menutup lubang2 kat muke ko! so kulit wajah akan tampak licin aje. hehe. mmg teringin bangat produk ni. almaklum lah, ada kesan jerawat lama yg menyebabkan lubang2 sikit. haish tension :( menarik bukan?? produk ni siap out of stock lagi, betapa ramainya org nak beli. kenapa tidak kamu? :)

KRYOLAN Anti-Shine (RM115 ~30g) - haaa ini produk pula sesuai utk kulit berminyak. sah sah nama anti-shine gituu kan? ;) bak kata petikan kak ann di dalam belognya.....
********************
This is a matte powder which is colorless and invisible. It helps your makeup last longer by absorbing the oils that cause foundation to crease and run. Since it is sheer, it will work on any skin color.
********************
fuhh cepat cepat order kang abes kang =p

Hmm senang cite korg masuk aje blog kak ann, laa mau tanya lagi kenapa? kerana segala2nya ada di situ..pegi cepat, masuk blog dia. klik link di bawah yer.

Haa sebelum terlupa meh nak cite sket pasal adiah contest ;) kak ann akan menghadiahkan KRYOLAN SUPRA kepada 10 pemenang utama :D wuahh bestnyee kalo dapat ni. nape best? sbb kak ann cakap "Sapuannya lebih licin dan senang nak sapu dan blend blend blend macam pakai foundation biasa juga. Hasilnyer one word jer...MELETOP!!"
Fuhh meleleh dgr meletops tu. hehe. apepon i'm sure mmg berbaloi la semua produk kryolan ni. eee mintak2 la bleh dapat adiah ni. aminnn. hehe

Kryolan Supracolor Oil Base Makeup - RM53 (8ml) kalo nak cepat bleh beli terus kat kak ann :)

Dont worry adiah saguhatipon ade, Britney Spears Believe and Aquolina Pink Sugar!! baru diorder dari US. wuahh bkn senang nak dpt =p

Contest ni mmg btol2 best la kak ann, thanks yeay sbb buat contest ni. hehe. dan harap2 la dpt menang ;) sekali lagi aku menyeru utk menjenguk blog kak ann. kryolan, mmg best!!!


Nak sertai contest? senang aje, sila klik link ini --> Kryolan Giveaway Time!!!!!!

Saturday, November 14, 2009

Puan ciare anjurkan contest. mari join !! Gudluck semua :)


Hye hye ols. saye ada buat pinky lady contest! hehe. rajen2 lah join yuukk!! sila klik banner di atas utk masuk pertandingan. GOOD LUCK!! =D

Friday, November 13, 2009

"Koleksi Kasut Anda" Contest

Perhatian perhatian!! ini adalah sticky mode entry sampai tarikh contest ni tamat iaitu 13 November :) jom join contest ramai2 =D

Hye hye =D ape kaba sume? emm lately tuan umah rasa begitu rajen nak masuk contest. hehe. oleh itu rasa tertarik sangat dgn satu contest psl kasut ni :)

kepada tuan umah penganjur contest, dgn penuh rendah dirinya mari kite berkenalan. hehe. nama timang-timangan saya ciare. seorg isteri yg berumur 25thn. bkerja sbg seorg software engineer :)

Em semua terms and condition utk sertai contest ni pon udah dilaksanakan rasanya. hhihi. maka, saya ingin upload gambar kasut2 yang dipertaruhkan. hehe. saya suke body shop jgk! harap2 menang =D

^__~ wink wink. hehe

Xoxo;
Ciare =)

Wednesday, November 11, 2009

(^.^)


 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring