please visit my main blog HERE :)

Thursday, May 21, 2009

Wajah wajah ceria padahal dalam hati tak ceria pon. cuak ada!


mana tak cuak babe?? 9 ari jer lagi!! tolongggg tolongggg. aku rasa mcm nk balek kg cecepat. nk tlg2 apa yg patot. tp apakan daya T_____T

Xoxo;
Ciare

Wednesday, May 20, 2009

Aku dan kyrin ada persamaan ^___^

Hye. hehe. tetiba rasa rindu sama budak ini ^___^. mmmuuahhh. acu rindu kamu :) Padahal baru aja main2 ngn dia last weekend. budak ini sgt aktif tau. xmau duduk diam. baru dpt kaki lah katakan. jenuh le asek ngejor dia aja =P
Pipi yg paling obvious tuh. persamaan yg tak dpt dinafikan. hoho. jadilah. dpt iras pipi pon okay apa. next week kita jumpa lagi ya k-in. muuuahhh (>_<)

Tuesday, May 12, 2009

Proses Pemilihan Gambar Peraduan Bibir Menawan Bersama Lipice ^_-

Hye all :) actually, seperti yg korg sedia maklum, kan aku dah join content bibir menawan bersama lipice kan?? haha. yg mana kompom tak akan menang. never. keyakinan tahap minimum. so aku ada tangkap 3 gambar actually. mula2 lepas beli lipice aku ada posing bagaiii tapi semua hasilnya hampa. mungkin teknik pencahayaan tidak betul. tengok tengok. tak nak kalah macam biasa :P

So kebetulannya, besok iaitu sehari lepas gagal cubaan pertama, maka aku try arr cuba lagik. dan tadaaaa~~
err yang ini over terbeliak then mulot over muncong. lipgloss tuh pon dah kurang. kena top up lagik. huahuahua =D
Ugh gamba ini nmpak macam okay tp aku adalah tidak sukka. hoho. so aku try tangkap lagi. dan hasilnya adalah...

tadaaaaaaa....

haha. sila rujuk entri ini =D

Wednesday, May 6, 2009

Peraduan Bibir Menawan Bersama LIPICE ^__^ cewaahh ;n

**ini adalah sticky entri sampai 31 Mei**
Kenapa aku submit jgk gamba dlm contest ini? (ada sape ke nk tau? hehe. erm layan ajelah ;n)
#1 Sebab rasa macam syok sendiri senyuman menawan mcm setengah mampos nk posing gini utk mencari gambo yg sesuai. kalo pkai camera yg ada filem rolls tu komfem abes 3 rolls at least. hurm tetiba tingan rolls sushi king. slurp! ;)
#2 Kerana tarikh tamatnya adalah 31 Mei. hahahaha. apa kena mngenan dgn aku? hehe sebabnya 31 Mei tuh aku kan..err ...ehem ehem..sedang menjadi raja seharilah kononnya. so ingin lah abadikan tarikh 31Mei tuh dlm situasi yg berlainan sket. at least ada 2 kejadian yg bleh mengingatkan aku ttg 31 Mei ^_-
#3 Bergambar bersama Lisa Surihani?? hehe. mcm kelako. tp kalo dpt ada salahke? ada berdosake? hihi. tidak sama sekali. erm psl kemengangan bukan lah motip utama masuk contest ini. lgpon syarat2 penyertaan xsesusah mcm kena pegi malaysia idol ke OIAM ke ape kan. just tangkap gambo dgn lipice and pose! bukankah mudah?? =D
#4 ..takde sebab dah kot
#5 Okay ada. sebab utama aku submit gambo utk contest ini adalah FOR FUN dan bukan FOR FUNNY. wakahkahkah =D errr...seronok bukan melihat muka sendiri di website lipice?? ;)

Cara2 utk mengundi saya (cehh tetiba jadik sopan ;n)
#1 mula2 masuk ke website lipice.
#2 masuk ke menu contest
#3 kemudian pilih menu gallery
#4 cari penyertaan saya dgn memasukkan email saya iaitu narapidana84@yahoo.com di ruangan Enter Email then click Search! kemudian vote aje sesuka ati you all. TQ =D

nakbagitaujugak: anyway aku telah vote utk hanis zalikha kerana dia sgt commmel. hehe. agak2 ada org ke nk vote aku ey ;)

Love; Ciare =)

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring