please visit my main blog HERE :)

Thursday, February 19, 2009

Saya bkn model ubat gigi ;n

tajuk = Saya bkn model ubat gigi ;n
tempat = di mana2 saje yg aku smpat snap pictures
motiff?? = saje nk tnjuk betapa aku xsuke tgkp gambo tnjuk gg. sbb gg aku keci pastu nti nmpk gusii...ooooo sgt dislike okay =( kalo nmpk gigi pon senyum itu sgt FAKE dan meloyakan!! uwekkk~~






Sekian saje. bye! =)

Friday, February 13, 2009

(no title) ;n

Hola! ciare wish u all "have a nice day" =)

Tuesday, February 10, 2009

Thursday, February 5, 2009

Jalan2 cari batu caves ;)

Huhu. tajuk tu jgn slh paham plak. aku cr batu caves sbb nk g kenduri my best buddy. bknnye nk g join samivellu smyg plak. hoho. lebih sudah. larikkkkkkkkkkk ;p erm actually aku dah cite pnjg lebar psl majlis perkahwinan puan fazlinayati ni dlm myhomepageblog. haha. ade ke name cmtuh? ahh blasah jek. so kalo nk tau full stoli moli ngn gambo2 nyew sile lah klik itu link yaaa. sini cume aku nk menepek muke aku ni je ha ngn my favourite picture :'D

gambo ni sbnrnye jenuh aku nk bg snyuman yg ikhlas. byk kali aku tgkp tp dahi aku asik bkerut2 aje. haaa padan la muke. asik snap gambo smpai aku lost tgk peta tuh. lastly aku main redah without peta n guna instinct misai kucing aje. hehe. aku ni suke sgt tgkp gambo dlm kete xkire la sbg driver ke co-driver ke. ahhh dulik!! ;n

this is my favourite picture bersama pengantin baru ni haaa :'D ms dorg pkai baju bersanding xde plak gambo yg aku ade menyelit dlm tuh. mn x nye sbb aku dok tgkp gambo depa jek. haha. tp aku PASTI muke aku byk dlm album perkahwinan dorg. almaklumlah. aku kan PENGAPIT. Ina, kalo gambo aku overgedik dlm album ko mintak hampun & mahap yukkkk :)
 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring