please visit my main blog HERE :)

Wednesday, January 28, 2009

Permata hati kami :")

Salam sume. mari layan kerenah kyra n kyrin ni ;)

hoho. kyrin dapat dah uncle sponge bob ni. abes digomolnye :P

uuuu tuu aksi geram plus sumo :'D sgt comei rs nk lempang jek. ehh mn bleh lempang2. meh cni maksu ci0mm..muuuaxxx :'D

hoho tu muke dia ade idea baru nk wat tuh :'D

kyra with jeng jeng jeng. aku nk wat cam gambo antu kat situ. jd x? ;p

abes la sponge bob aku dikerjakan bdk 2 org nih. adess

kyra with kopok ikang ;n

Wednesday, January 21, 2009

Tuesday, January 20, 2009

sunday evening :)

Jalan2 cari pasal ari ahad :) ape lg msti la aktiviti meronggeng dgn teeettt ;) jom layannnn

notes**sepeti bese hanya muke aku okayyy..muke tunang aku takdo..hehe..biarlah rahsia..kahkah

hehe aku paling suke posing dlm kete..hehe bahu DIA cikit sudaa ckup :)

dlm kete itew sgt dramatis sbb aku bosan di kala jem. lgpon xmo kaco driver. baek aku layan prasaan sendiri ;)

lagi..dan lagiii

dan lagiii..yeahhh :D

ok nak abes dahh ;n

last but not least..hekhek..babai

me and KLcc ;)

hoho..cam ape tah tajok n3..patotnye me and my cousin ke kan..hoho..ahh x dulik..sbb cousin aku xbace blog aku..ngeh3..gile kejam :'D ok ols..actually ni gambo2 ms aku g jenjalan ari sabtu aritu with my cousin and her buddy. layan je lah

me, ati & klcc :)

me and saie ** terasa gumuks aku tgkp gambo ngn minah skeping neh** ;n

ati and saie :) ** well aku yg tgkp gambo ni..very the lawa okeh ** ;)

me and ati and background seram ;n

me and saie depan kedai ape tah. hoho

ms ni dah nk blk. muke pon dah xde mood sbb tgk cite seram :(

xtau nk ltk caption ape dah ;n

cantiknyew tmn :)

KLCC kebanggaan kite semua :)

notes**baju pinkies yg gewdix tuu boleh didapati di sini. sgt slesa okayy. baju ni lawo sgt tp aku kena kuruskan bdn lg nmpknye..br meletops bangggg :P

Wednesday, January 14, 2009

Faces of mine ^^

Hoho..entry xde motip okay. aku rs mggu ni aku xjaja lg muke aku yg aku prasankan tettttt (xmo sebot nti kome muntah ijau ;n) so this is it. lame beno xtgkp gambo rs meroyan sket. hakhak

hah tgk ni. mule2 tgkp gmno pon dah senget..aisehhh

euwww sgt tembam okay rs nk sepak dri sendiri jewrk!!

ehh tetiba rs cun plak dlm tona yellow ini. hakhak.

Monday, January 12, 2009

Ciare's Pictures (^_*)

Haha..ade beran ke kome nk tgk gambo nisss??hoho. cian ehh kat korg smpai kuar muntah ijo tgk gambo2 ni. kan aku dah kate kat sini khassss tuk gambo geewdix2 aku.. kalo nk tau psl my daily routine sile klik di SINI yaaaaaa :) time kaseh di atas kejesama anda. muaaxxx :'D okehh tnpa mbuang mase mari layannnn...zasssssss

muke excited nk pegi OTT..bak kate bdk2 savoc ni kan pestime ciare B nk g TT pas btukar status kan...acecece...geli okay ;n

ms ni kitorg nk g bwk mak jenjalan. kakak aku plak shopping manek. haha. buleh gitew? :p

this is happy face bcoz nk pgi alamanda. yeay ^_^

Smile ^^

Yo!! wassuppp ;) ni gamba mggedikz aku ms jln2 ngn fmly. xbleh tgkp byk sbb bateri abes sudahh. tension aku :(


Erm aku suke baju belang2 pink ni...adussss..comei okay..siriyes ;)

Friday, January 9, 2009

Jln2 @ alamanda :)

Salam. Gamba2 ni btarikh 04/01/09 ehh. Saje je lotak gambars gedikz kan. Tp ms jln2 aku xplak tgkp gambo. haha. tgkp aksi dlm kete je. kalo ms jln2 especially with org yg xsuke tgkp gambo aku jd tlupe nk tgkp hoho. penat mekap n pkai lawo2 tau. pasan sementar ;n



notes**gamba ni edit main2 jek. cume smoothkan tuk cover jerawats ku. hoho

Wednesday, January 7, 2009

Mari kite enjoyyy ^_^

notes**tajuk di atas kena sebut cam putri dlm cite putri huhu

Salam...hye sume :)
Erm skg ni aku rs penin2 laa..bkn penin yg penin tu. bukan migrain jgk. huhu. tp penin sbb aku xtau ape aku nk post n3 dlm blog aku yg ni. hoho. xde maknenye aku nk ponin psl mslh politik mahupun ekonomi. tp risokan ekonomi beg duit aku pon ade jgk sikit sikit. hehe.

Alkisahnye aku nk privatekn blog ini. Means, hanye readers ttentu jek bleh access. tp aku rs sgt2 tidak patut utk mmprivatekan sebuah blog kerana blog bknlah blog jika ia diprivatekan. buleh gitu? sape yg xstuju aku xkesah pon. hoho (annoying)

Pd awalnye aku bukak blog ni utk mengisahkan tentang setembam ciare dan sekurus kerol. haha. dudu penah bkata setembam tu bkn penjodoh bilangan (penjodoh bilangan ke eh?aku xingt ape ayat sbnr dia) tp aku ttp nk pkai term "setembam ciare". cikgu dd dudu jgn marah saye yukk. heeee. Tp lama2 aku jd bosan. Sbb aku rs aku xsuke nk crite sgt psl encik sekurus kerol di sini. bg aku dia adalah top secret aku. Dan apesal plak aku nk jaja psl dia kan. Sbb ni kan blog aku. Haha. Sgt kedekuts. So pasni adalah sgt tipis peluangnye utk aku jaja2 lg encek sekurus kerol sbb mmg ssh nk amek gamba dia. lol. plus, dia adalah photographer aku. hehe. Jadi dia sgt busy menangkap gambo aku. kui ;n

So officially, aku nk wat blog ni sbg tmpat utk aku berfoye2 dan menggedik2 utk ltk gambo2 aku. Stories shall be posted at http://ciare.blogspot.com. Diulang: sini hanye tmpt tuk letak gambo2 aku dan gambo ape2 je aku nk. Especially gambo2 yg diedit. Sbb aku mmg sukeee sgt2 edit gambo walopon most of the time TAK JADI kan ;n

Okelah itu saje wat ms ini. Daaaa~~~

Tuesday, January 6, 2009

Uploaded from my phone :)

Hye :) Erm ni saje nk upload gambars dr phone aku yg cikai pixelnye tuu....h0h0...tp xkire..walopon pixelnye cam hampesss aku ttp nk upload jgk...weeeeeeee :'D






Sekian saje buat masa ini :) Wassalam
 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring