please visit my main blog HERE :)

Friday, November 13, 2009

"Koleksi Kasut Anda" Contest

Perhatian perhatian!! ini adalah sticky mode entry sampai tarikh contest ni tamat iaitu 13 November :) jom join contest ramai2 =D

Hye hye =D ape kaba sume? emm lately tuan umah rasa begitu rajen nak masuk contest. hehe. oleh itu rasa tertarik sangat dgn satu contest psl kasut ni :)

kepada tuan umah penganjur contest, dgn penuh rendah dirinya mari kite berkenalan. hehe. nama timang-timangan saya ciare. seorg isteri yg berumur 25thn. bkerja sbg seorg software engineer :)

Em semua terms and condition utk sertai contest ni pon udah dilaksanakan rasanya. hhihi. maka, saya ingin upload gambar kasut2 yang dipertaruhkan. hehe. saya suke body shop jgk! harap2 menang =D

^__~ wink wink. hehe

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

Zimah's Depart said...

salam..
selamat berkenalan..sy dah terjah entry awk ni..tp ada 1 syarat awak tak laksanakan..entry hendaklah dalam bentuk sticky mode..harap awk dpt betulkan ek..
anyway, nice pic..good luck!

Zimah's Depart said...

erm, saya xbleh nak copy gambar awak tu..boleh unlock tak? kalo saya xbleh copy..camne nak buat pengadilan oleh juri nanti..

ciare (^_^)v said...

hye kak zimah. okey time kasih sbb view :)

okay sy dah buat sticky mode entry...

kejap lg sy enablekan gamba ni ye utk dicopykan :)

cik EPAL said...

banyaknya kasut...heee..

btw, i klik ur nuffnang ;)

ciare (^_^)v said...

cik epal: hehe, TQ yer :)

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring