please visit my main blog HERE :)

Wednesday, May 6, 2009

Peraduan Bibir Menawan Bersama LIPICE ^__^ cewaahh ;n

**ini adalah sticky entri sampai 31 Mei**
Kenapa aku submit jgk gamba dlm contest ini? (ada sape ke nk tau? hehe. erm layan ajelah ;n)
#1 Sebab rasa macam syok sendiri senyuman menawan mcm setengah mampos nk posing gini utk mencari gambo yg sesuai. kalo pkai camera yg ada filem rolls tu komfem abes 3 rolls at least. hurm tetiba tingan rolls sushi king. slurp! ;)
#2 Kerana tarikh tamatnya adalah 31 Mei. hahahaha. apa kena mngenan dgn aku? hehe sebabnya 31 Mei tuh aku kan..err ...ehem ehem..sedang menjadi raja seharilah kononnya. so ingin lah abadikan tarikh 31Mei tuh dlm situasi yg berlainan sket. at least ada 2 kejadian yg bleh mengingatkan aku ttg 31 Mei ^_-
#3 Bergambar bersama Lisa Surihani?? hehe. mcm kelako. tp kalo dpt ada salahke? ada berdosake? hihi. tidak sama sekali. erm psl kemengangan bukan lah motip utama masuk contest ini. lgpon syarat2 penyertaan xsesusah mcm kena pegi malaysia idol ke OIAM ke ape kan. just tangkap gambo dgn lipice and pose! bukankah mudah?? =D
#4 ..takde sebab dah kot
#5 Okay ada. sebab utama aku submit gambo utk contest ini adalah FOR FUN dan bukan FOR FUNNY. wakahkahkah =D errr...seronok bukan melihat muka sendiri di website lipice?? ;)

Cara2 utk mengundi saya (cehh tetiba jadik sopan ;n)
#1 mula2 masuk ke website lipice.
#2 masuk ke menu contest
#3 kemudian pilih menu gallery
#4 cari penyertaan saya dgn memasukkan email saya iaitu narapidana84@yahoo.com di ruangan Enter Email then click Search! kemudian vote aje sesuka ati you all. TQ =D

nakbagitaujugak: anyway aku telah vote utk hanis zalikha kerana dia sgt commmel. hehe. agak2 ada org ke nk vote aku ey ;)

Love; Ciare =)

1 comment:

MUBAROK said...

BlogWalk

http://muba-rock.blogspot.com/

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring