please visit my main blog HERE :)

Thursday, February 5, 2009

Jalan2 cari batu caves ;)

Huhu. tajuk tu jgn slh paham plak. aku cr batu caves sbb nk g kenduri my best buddy. bknnye nk g join samivellu smyg plak. hoho. lebih sudah. larikkkkkkkkkkk ;p erm actually aku dah cite pnjg lebar psl majlis perkahwinan puan fazlinayati ni dlm myhomepageblog. haha. ade ke name cmtuh? ahh blasah jek. so kalo nk tau full stoli moli ngn gambo2 nyew sile lah klik itu link yaaa. sini cume aku nk menepek muke aku ni je ha ngn my favourite picture :'D

gambo ni sbnrnye jenuh aku nk bg snyuman yg ikhlas. byk kali aku tgkp tp dahi aku asik bkerut2 aje. haaa padan la muke. asik snap gambo smpai aku lost tgk peta tuh. lastly aku main redah without peta n guna instinct misai kucing aje. hehe. aku ni suke sgt tgkp gambo dlm kete xkire la sbg driver ke co-driver ke. ahhh dulik!! ;n

this is my favourite picture bersama pengantin baru ni haaa :'D ms dorg pkai baju bersanding xde plak gambo yg aku ade menyelit dlm tuh. mn x nye sbb aku dok tgkp gambo depa jek. haha. tp aku PASTI muke aku byk dlm album perkahwinan dorg. almaklumlah. aku kan PENGAPIT. Ina, kalo gambo aku overgedik dlm album ko mintak hampun & mahap yukkkk :)

4 comments:

~0~ said...

ingatkan nak gi jumpe Ayah pin tadi. hahahahahah

ciarexoxo (^_^)v said...

^^~O~^^ cettt. haha. mmg ade jgk cite2 nk jmpe ayah pin. nk wat sessi soal jawab :'D

Redbloodsnow said...

ooo gi kenduri...ingatkan nk bergambo kat temple c2 tadi..hikhikhik :P

eh tinggi nyerr kek tuhhh...zie nk tingkat paling bawah ah...bykkk...yummm yummm ^_^ hikss :P

ciarexoxo (^_^)v said...

^^Redbloodsnow^^ hakhak. klako Zie ni.itu pon da smpai sesat2 ciare nk g kenduri.mmg dah xtau mn satu batu caves. byk betui bukit2 kat situ. huhu. xnmpk plak patong beso kaler gold tu..gile punye sesat.hihi :'D

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring