please visit my main blog HERE :)

Wednesday, January 7, 2009

Mari kite enjoyyy ^_^

notes**tajuk di atas kena sebut cam putri dlm cite putri huhu

Salam...hye sume :)
Erm skg ni aku rs penin2 laa..bkn penin yg penin tu. bukan migrain jgk. huhu. tp penin sbb aku xtau ape aku nk post n3 dlm blog aku yg ni. hoho. xde maknenye aku nk ponin psl mslh politik mahupun ekonomi. tp risokan ekonomi beg duit aku pon ade jgk sikit sikit. hehe.

Alkisahnye aku nk privatekn blog ini. Means, hanye readers ttentu jek bleh access. tp aku rs sgt2 tidak patut utk mmprivatekan sebuah blog kerana blog bknlah blog jika ia diprivatekan. buleh gitu? sape yg xstuju aku xkesah pon. hoho (annoying)

Pd awalnye aku bukak blog ni utk mengisahkan tentang setembam ciare dan sekurus kerol. haha. dudu penah bkata setembam tu bkn penjodoh bilangan (penjodoh bilangan ke eh?aku xingt ape ayat sbnr dia) tp aku ttp nk pkai term "setembam ciare". cikgu dd dudu jgn marah saye yukk. heeee. Tp lama2 aku jd bosan. Sbb aku rs aku xsuke nk crite sgt psl encik sekurus kerol di sini. bg aku dia adalah top secret aku. Dan apesal plak aku nk jaja psl dia kan. Sbb ni kan blog aku. Haha. Sgt kedekuts. So pasni adalah sgt tipis peluangnye utk aku jaja2 lg encek sekurus kerol sbb mmg ssh nk amek gamba dia. lol. plus, dia adalah photographer aku. hehe. Jadi dia sgt busy menangkap gambo aku. kui ;n

So officially, aku nk wat blog ni sbg tmpat utk aku berfoye2 dan menggedik2 utk ltk gambo2 aku. Stories shall be posted at http://ciare.blogspot.com. Diulang: sini hanye tmpt tuk letak gambo2 aku dan gambo ape2 je aku nk. Especially gambo2 yg diedit. Sbb aku mmg sukeee sgt2 edit gambo walopon most of the time TAK JADI kan ;n

Okelah itu saje wat ms ini. Daaaa~~~

2 comments:

Erieq said...

edit mengedit nie mmg best.,tambah2 lagi gamba sendiri :P

ciarexoxo (^_^)v said...

^^erieq^^ yup thats definitely true :) bleh mnimbul prasaan syok sndiri dgn mgedit muke sndiri. Plus prasan lawo. hakhak :D

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring